Digitális megoldások

Digitális megoldások

Bankolás bármikor, bárhonnan

A modern pénzügyi szolgáltatások alapja, hogy korlátok és fizikai ügyintézés nélkül, bármikor intézhetőek legyenek pénzügyeink. Ehhez nyújt segítséget a mobiltelefonra letölthető mobil applikációnk és az interneten bárhonnan, asztali számítógépről is elérhető online banking felületünk. 

Mobil applikációnkat segítségével Ön percek alatt regisztrálhat online ügyfélazonosítással, és nyithat bankszámlát privát és/vagy üzleti célra. Az alkalmazáson keresztül indíthat utalásokat és végezhet devizaváltásokat, ugyanúgy mint az online banking felületünkön.

Egyszerűen kényelmes

Egyszerűen kényelmes

Mobil applikáció

Modern pénzügyi szolgáltató bankfiók nélkül tökéletesen működik, de nem létezhet applikáció nélkül. A AlphaPay applikációja biztosítja Önnek a gyors és kényelmes számlanyitást, átutalást vagy devizaváltást a világ bármely pontjáról.

Az App Store-ból vagy a Google Play-ből letölthető alkalmazásunkkal online azonosítás segítségével regisztrálhat rendszerünkbe percek alatt. 

Ezután nyithat bankszámlát privát és/vagy üzleti célra és a világ bármely pontjáról kötöttségek nélkül fogadhat és indíthat utalásokat - akár azonnal.

Számlanyitás után az applikáción keresztül válthatja a világ legnépszerűbb devizát kedvező árfolyamokon, ugyanúgy mint az Online Banking felületünkön. 

Appstore
Google Play
Intézze ügyeit online, kényelmesen

Intézze ügyeit online, kényelmesen

Online banking

Bárhol is jár a világban, online banking felületünk elérhető bármilyen számítógép, tablet vagy telefon böngészőjéből a honlapunkon keresztül - így akár az alkalmazásunk nélkül is intézheti számlaügyeit  - indíthat utalásokat és válthat devizát.

 

Online Banking felületünk funkciói

 

Üzleti ügyfeleink az applikációs ügyfélazonosítás után itt tudják feltölteni a szükséges céges dokumentumokat a számlanyitáshoz. (A szükséges dokumentumok listáját megtalálja a Dokumentumok menüpont alatt).

Online felületünkön keresztül is indíthat utalásokat és végezhet devizakonverziókat. Természetesen azonnali információkat talál az aktuális árfolyamokról.

Számlatörténetet, kivonatokat és egyéb pénzügyi áttekintéseket is lekérhet oldalunkon.