Regisztráció

Regisztráció

Hogyan lehet ügyfelünk?

Magánszemélyeknek

Regisztráció
1

Regisztráció

Feldolgozás
2

Feldolgozás

Számlanyitás
3

Számlanyitás

Enjoy!
4

Enjoy!

A regisztrációhoz első lépésként, kérjük töltse le applikációnkat az App Store-ból, vagy a Google Play-ből, készítse elő a személyi igazolványát, vagy útlevelét. innentől a teljes regisztrációs folyamat az applikáción keresztül történik, az alkalmazás pedig végigvezeti Önt a folyamaton. 

 

Fontos, hogy az applikáción keresztüli regisztráció után először háttér csapatunk ellenőrzi a beküldött adatokat, dokumentumokat 24 óra alatt. Hiányosság esetén értesítjük Önt e-mailben, hogy pótolja a szükséges részeket. 

Amennyiben mindent rendben találtunk jóváhagyjuk a számlanyitási kérelmet és e-mailben értesítjük Önt.

Ezután Ön az applikáción keresztül megnyithatják a számlájukat.

 

Innentől számlája készen áll az azonnali használatra, élvezze, hogy AlphaPay ügyfélként bárhol bármikor, alacsony költségekkel indíthat és fogadhat utalásokat, végezhet devizakonverziókat applikációnkon keresztül és online banking felületünkön.

Vállalkozásoknak

Regisztráció
1

Regisztráció

Feldolgozás
2

Feldolgozás

Cég létrehozása
3

Cég létrehozása

Ellenőrzés
4

Ellenőrzés

Számlanyitás
5

Számlanyitás

Enjoy!
6

Enjoy!

Vállalkozások számára a regisztráció folyamata részben azonos a magánszemélyek regisztrációs folyamatával. Első lépése szintén az AlphaPay applikáció letöltése az App Store-ból, vagy aGoogle Play-ből. Az applikációnkon keresztül tudja a cég képviselője beazonosítani magát. 

Majd a backoffice csapat feldolgozza a kapott adatokat és az AlphaPay rendszere ezután készen áll a használatra. 

Céget létrehozni kizárólag az Online banking felületünkön keresztül lehetséges, applikáción keresztül nem. A felületre az applikációs regisztáció adatainak használatával tud belépni.

Az Online banking felületen a céges adatok megadása után fel kell töltenie a szükséges angol nyelvű céges dokumentumokat (alapító okirat, cégkivonat). A backoffice csapatunk ellenőrzi a dokumentumokat ismét, majd megnyitja a céges számlát, ami immár mind az applikáción, mind pedig az Online banking felületen keresztül elérhető és vállalati ügyfélünként bárhol és bármikor alacsony költségekkel indíthat és fogadhat utalásokat, végezhet devizakonverziókat.